Pic de la Tribuna

Dimarts 23 febrer de 2016

Avui marxem cap a Puyvalador, a fer una mica de Skimo, pensem en el Pic de la Tribuna a la comarca del Capcir, a la Catalunya nord.

Sortim de l’estació i agafem les pistes de la dreta de l’estació fins dalt del Pic du Ginèvre, just avanç del cim girem a oest per la Serra del Clot de l’Egua, tot buscant el pas que ens sembla mes evident par baixar cap a la Vall de Botadiol, primer pel bosc cada cop mes espès, fins que anem a parar amb una canal entre arbres d’uns 100 metres que baixem i ja sortim a zona mes oberta que ens permet una baixada més plàcida a la Vall de Botadiol, anirem direcció al Pic de la Tribuna que tenim davant.
Posarem pells de nou i passarem pel soc d’un torrent, remuntarem unes pales, fins arribar a una explanada on ja veurem la pala final que ens portarà al pic.
La baixada del pic, la farem caminant uns 100m a l’est a buscar un petit coll, on ja veiem mes factible fer la baixada amb esquís.
Baixarem anant a buscar les traces de pujada i tornarem a posar pells per remuntar aproximadament pel mateix lloc fins al Pic du Ginevrè, on ja farem una bona baixada per pistes fins la base de l’estació.

Vam ser: Andrés, Enric i Gabi

Si voleu un altre itinerari per fer el Pic del Pla del Bernat i el Pic de la Tribuna per Puyvalador, el podeu trobar aquí...  Puig del Pla Bernat i el Pic de la Tribuna per Puyvalador




Si voleu baixar el Track cliqueu damunt l'etiqueta blanca de wikiloc


itinerari seguit

Distancies i desnivells

Preparats per sortir

Remuntant per les solitàries pistes cap el Pic du Ginèvre

Ningú aquesta zona de pistes

Part superior de la Pista que ens porta al Pic du -ginèvre

Tornem a posar pells a la Vall de Botadiol

Remuntant l'ultima pala que ens porta al pic

Pic de la Tribuna

Baixem de nou a la Vall de Botadiol

Remuntant la Vall de Botadiol


Anem a buscar la canal entre arbres per la que hem baixat

Als plans que ens porten de tornada la Pic du Ginèvre

Secant el material al pàrquing de l'estació





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada