BTT El Corredor, Dosrius, Argentona, Torrassa del Moro

Dimecres 16 febrer 2022

Corriols, corriols, corriols i més corriols,  avui ens anem a fer una gran volta de corriols per la Serra de la Marina i la Serra del Corredor.

Distancia      32,68 km

Desnivell +     900 m

La Serralada o Serra de Marina és el tram de la Serralada Litoral Catalana que transcorre entre les depressions del Besòs i el coll de Parpers. Limita al sud-oest amb la serra de Collserola i al nord-est amb el Corredor. Al nord davalla cap a la plana vallesana, i al sud, cap a l'estreta franja costanera del Maresme.

i La Serra del Corredor també és un sector o tram de la Serralada Litoral Catalana, situada entre el Maresme i el Vallès Oriental que, juntament amb el Montnegre, forma el Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Nosaltres quedem a la població de Dosrius on trobarem un bon lloc per deixar vehicles a l’ampli aparcament municipal de Can Tarau i al costat mateix del pàrquing només passar la riera trobem el Cafè Bar Ca l’Andreu on podem fer l’esmorzar.

Podeu veure com arribar al pàrquing municipal de Can Tarau a través de Google Maps fent clic aquí.  

Sortim de Dosrius i anem direcció Argentona primer a prop de la Riera on de seguida ja començarà el festival de corriols, passarem pel Bosc d’en Gavarra, Rovell d’Ou i passarem per sota de la C-60 i creuarem la Riera d’Argentona.

Un cop creuem la Riera d’Argentona girem riera amunt i anem cap a la població de la Roca del Vallès, on seguim enllaçant corriols, no arribarem a la població de La Roca, abans girarem a est a buscar la carretera del Coll de Parpers on per nosaltres es troba la part de corriols més tècnica, que amb el nostre nivell ens obliga a descavalcar de la bici en alguns llocs.

Creuem la carretera del Coll de Parpers, passem l’urbanització de Sant Carles i  creuem la BV 5103 (Dosrius – Cardedeu) i pugem fins la Torrassa del Moro per baixar pel Dragon Khan, bona baixada trialera que ja ens deixarà en una ample pista a prop de Dosrius, just on hem deixat els vehicles.

Vam ser Benet, Enric i Gabi




itinerari seguit

Si voleu baixar el Track, cliqueu damunt l'etiqueta blanca de Wikiloc

Corriols només sortir de Dosrius


Corriols

i més corriols

Pillem alguna pista més ample

Ja hem creuat la Riera d'Argentona i anem direcció La Roca del Vallès

i tornem als corriols



Alternem amb alguna pista ampla

i tornem als corriols


Per la zona de l'urbanització de Sant Carles trobem pistes més amples

La Torrassa del Moro, punt més alt de la ruta

i sortim de la Torrassa del Moro a buscar la baixada del Dragon Khan


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada