Sant Amand per Bruguera

dijous 10 novembre 2016

Bruguera, Coll de Saltor, Serra dels Llamps (Turó de Corones), Sant Amand, Coll de Jou, Bruguera

Aquest itinerari s’inicia a la part baixa del poble de Bruguera.

Accés.
Veure com arribar a Bruguera a través de Google Maps

Agafem un corriol força empedrat  cap a la font Xica, seguint-lo fins arribar a una pista ample i planera que haurem de seguir cap a la dreta, continuarem per la pista fins un trencant passada una corba, i per un corriol arribarem al coll de Saltor, aquest coll separa els dos cims que farem.
Des del coll ens enfilarem per un camí en direcció  sud que amb una forta pujada ens portarà al Turó de Corones, tornarem pel mateix camí de pujada cap al coll de Saltor, el travessàrem i de la pista ample agafarem un corriol paral•lel a aquesta pista en direcció est inicialment i que anirà pujant fins agafar una canal rocosa que després de deixar-la ens portarà al pic de Sant Amand (1851m) amb una creu de grans dimensions i des de on podrem tenir una vista espectacular de tota la vall del Ter.
Tornem per carena en sentit oest i després de travessar una bonica fageda arribarem al coll de Jou amb el pic del Taga al davant.
Des de el coll baixarem per un corriol de marques grogues que  mes avall es creua amb  la pista que ens portarà de nou a Bruguera.


Vam ser: Lluís i Enric

Si voleu baixar el Track cliqueu damunt l'etiqueta blanca de wikiloc




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada