Moixeró pels Empedrats

Dijous 27 octubre 2016

Cal Cerdanyola – Els Empredrats – Refugi Sant Jordi – Coll de Pendis – Coll de Moixeró – Moixeró – Refugi Sant Jordi – Cal Cerdanyola

Avui anem a la cara sud de la Serra de Moixeró per fer el seu cim mes alt, el Moixeró (2.091m), sortin de Cal Cerdanyola
Per arribar a Cal Cerdanyola hem d’agafar la C16 fins Bagà, un cop a Bagà, per dins del poble anirem seguint els indicadors que ens senyalen Coll de Pal i Gisclareny,  al final del poble agafarem a l’esquerra l’estreta carretera de Gisclareny, passarem pel Camping Bastareny i seguirem fins trobar una pista de terra que surt per la dreta amb un cartell indicador per anar a l’Adou del Bastareny i La Salle Natura. Aquesta pista en molt bon estat ens portarà fins Cal Cerdanyola, on trobarem un bon pàrquing per uns quants vehicles.

Accés
Veure com arribar al punt d’inici a través de Google Maps.

Per iniciar la ruta anirem cap a la font i passant el pont trobarem el camí que fa la pujada clàssica al refugi de Sant Jordi per els empedrats, trobarem un senyal a l’inici del camí indicant Refugi Sant Jordi, Coll de Pendís.
Quant portem uns 15 minuts ens podem desviar per veure l’espectacular Bullidor de la Llet.
Tornem al camí i seguim el PR C-125, passarem per els Empedrats i els Estrets d’Escriu on l'aigua és protagonista, sense deixar el camí arribarem al Refugi Sant Jordi, on enllacem amb el GR 107 fins al Coll de Pendís, al coll hem de deixar el GR 107 per agafar ara GR 150.1 que ens portarà fins el Coll del Moixeró on ja deixarem el GR per assolir el Cim de Moixeró 2.091m.
Del cim hem de tornar al Coll del Moixeró on hem de buscar un corriol que ens porta directament al Refugi Sant Jordi.
Un cop al refugi agafarem el mateix camí que passant de nou pels Empedrats ens portarà fins Cal Cerdanyola on tenim el vehicle.


Vam ser: Lluís, Enric, Quico i Gabi

Si voleu baixar el Track cliqueu damunt l'etiqueta blanca de wikiloc


itinerari seguit

Distancies i desnivells

Agafem el PR C-125

Pel Empendrats

L'aigua es la protagonista

Pel Torrent de Pendís cap el Refugi Sant Jordi

Refugi Sant Jordi

Passat el Refugi Sant Jordi cap el Coll de Pendís

Al Coll de Pendís, canvi de GR

GR 150.1 direcció al Coll de Moixeró

Passat el Coll de Moixeró deixem el GR per pujar directament al cim

Cim del Moixeró 2.091m

Tornant al Coll de Moixeró

De nou al Refugi Sant Jordi

Tornada pel PR C.125

Cal Cerdanyola








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada